Ochrana soukromí

Phonecopy poskytuje ochranu soukromí za účelem informování o naší ochraně soukromí a procedurách týkající se shromažďování a zveřejňování osobních údajů, které získá od našich uživatelů na www.phonecopy.com (“tyto Stránky“). Tato ochrana soukromí platí jen pro informace, které poskytnete skrze tyto Stránky. Ochrana soukromí může být časem upravena a veškeré změny budou včas oznámeny jejich aktualizací na Stránkách.

Shromažďování osobních údajů

Při užívání těchto stránek nám uživatel může poskytnout své osobní údaje ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. Tyto údaje mohou zahrnovat jméno uživatele, telefonní číslo, platební údaje, mailovou nebo poštovní adresu, dále informace z počítače uživatele, jako např. IP adresu, specifikaci webových stránek, které uživatel navštívil a další údaje. Ke shromažďování užíváme, jako mnoho jiných, také tzv. cookies, tj. malé datové soubory, které umístíme na počítač uživatele za účelem ukládání záznamů. Užíváme tzv. trvalé cookies používané zejména k přihlašování na Stránky, a také dočasné cookies k efektivnějšímu porozumění užívání našich služeb uživatelem. Ve Vašem počítači můžete akceptování cookies zakázat, nicméně tak bude zároveň zamezeno plnému využití všech funkcí Stránek.

Společnost e-FRACTAL s.r.o., provozovatel stránek www.phonecopy.com, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jak nakládáme s Vašimi osobními údaji

Osobní údaje uživatele mohou být užity následujícími způsoby: (i) k provozování a zdokonalování Stránek služeb, vlastností a obsahu (ii) ke správě užívání Stránek uživatelem (iii) k lepší a snadnější orientaci na Stránkách (iv) k lepšímu pochopení potřeb a zájmů uživatele (v) k plnění požadavků, (vi) k přizpůsobení se zkušenostem uživatele (vii) k poskytování nebo nabídce aktualizací software a jiných produktů (viii) k poskytování dalších informací nebo nabídek, ať už našich nebo jiných subjektů, o kterých se domníváme, že by mohly uživatele zajímat, včetně zpráv, marketingových a promo materiálů a dalších informací o službách nebo produktech nabízených nám třetími stranami. Pokud se uživatel kdykoli rozhodne, že již nechce dále přijímat takové informace, je možné si vybrat pokyn „Unsubscribe“, který je součástí každé takové komunikace s uživatelem, případě, změnit „Nastavení účtu“ (viz „Změna nebo mazání informací“)

Informace získané technickými prostředky (jako automatické záznamy provedené naším serverem nebo prostřednictvím cookies) užíváme za účelem výše uvedeným a v souladu s monitorováním užívání našich Stránek a našich služeb, k technické administraci Stránek, ke zvýšení funkcionality Stránek a zdokonalení uživatelského prostředí na míru potřebám uživatele, k vytváření a získávání potřebných dat a informací týkající se zájmů uživatele, vlastností a chování našich uživatelů, a k ověření toho, zda návštěvníci našich Stránek získali požadované nebo očekávané služby.

Sdílení a zveřejnění informací

Uživatelé Phonecopy. Doporučujeme chránit citlivé údaje uživatele. Poskytovatelé služeb, obchodní a jiní partneři. Za účelem poskytování našich služeb našim jménem používáme třetí osoby (ukládání dat, údržba, správa databází, analýza webu, způsoby plateb, zlepšování vlastností Stránek). Tyto třetí osoby mají přístup k osobním údajům, avšak pouze k plnění těchto úkolů naším jménem.

Změna nebo mazání vašich údajů

Phonecopy zajišťuje zálohy uživatelských dat pro případ jejich ztráty. Uživatelé mohou prohlížet, aktualizovat, opravovat, obnovovat nebo mazat veškeré osobní údaje poskytnutá v rámci jejich registrace nebo prostřednictvím zákaznické podpory.

Bezpečnost

Phonecopy má zásadní zájem na zabezpečení údajů a informací uživatele. Využíváme přiměřená opatření k ochraně dat uživatele od neautorizovaného přístupu.

Naše zásady vůči dětem

Tyto Stránky nejsou určeny pro děti mladší 18ti let. Vědomě neshromažďujeme osobní data dětí mladších 13ti let. Pokud takovou skutečnost zjistíme, okamžitě tato data vymažeme z našich databází. V případě, že rodič nebo zákonný zástupce pojme podezření, že jeho dítě nám poskytlo osobní údaje, může nás kontaktovat na .

Kontakt

Pokud máte jakékoli otázky ohledně ochrany soukromí, kontaktujte nás prosím na .

Poslední změna: 15.12.2013