Kişileri, fotoğrafları ve videoları iPhone'a aktarma

iPhone kullanan kullanıcı sayısının hâlâ artmaya devam ettiği göz önüne alındığında, giderek daha fazla insan kişilerini, fotoğraflarını veya videolarını yedekleme veya senkronize etme ihtiyacı duymaktadır. Bu amaçlar için, bu eğitimi hazırladığımız basit bir çözüm olan PhoneCopy.com mevcuttur.
Diğer yardım ve tavsiyeler Nasıl Yapılır sayfasındadır. Alternatif olarak video kılavuzumuzu YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz.
YENİ BİR HESAP OLUŞTURMAK İSTİYORSANIZ, lütfen başka bir kılavuz kullanın
Nasıl başlanır?
10.3'ten yüksek herhangi bir işletim sistemi sürümüne (örneğin 10.3, 11.0, 12.0, 13.0 veya iOS 14.0 vb.) sahip bir iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, SE, 8, 8 Plus, iPhone X, Xr, Xs, Xs Max, iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 mini, 12, 12 Pro veya iPhone 12 Pro Max'e ihtiyacınız vardır. Resmi olarak desteklenen cihazların listesi buradadır.
Kişileri iPhone'unuza aktarma
iPhone'unuzda Apple App Store'u çalıştırın ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz PhoneCopy uygulamasını arayın. İndirip yükledikten sonra aşağıdaki adımları izleyin. Şifrenizi unuttuysanız sıfırlayabilirsiniz.
Giriş yapma
Zaten bir hesabınız varsa, uygulamayı çalıştırın ve "Sign on" öğesini seçin.
İZİNLER
Ardından PhoneCopy'ye kişi listenize erişim izni vermeniz ve senkronize edilecek kişileri seçmeniz gerekir
Fotoğraf ve videoları da senkronize edebilirsiniz. Fotoğraf veya video izninin zorunlu olmadığını lütfen unutmayın. Bu izni vermezseniz, PhoneCopy yalnızca kişilerinizi senkronize edecektir.
PhoneCopy hesabınızda zaten fotoğraf veya video varsa, yedeklenmiş fotoğraf ve videoları yeni iPhone'unuza hangi telefon(lar)dan aktarmak istediğinizi seçebilirsiniz. Şimdi senkronize edelim!
Artık tüm kişileriniz iPhone'unuzda senkronize edilmiş durumda. Telefonunuzu veya depolanan verileri kaybetmeniz, ya da sadece piliniz bittiğinde kişilerinizi çevrimiçi görmeniz gerektiğinde PhoneCopy düzenli bir senkronizasyon hizmeti olarak da kullanılabilir. Ayrıca, çevrimiçi hesabınızda kişilerinizin tam geçmişini ve senkronizasyonlar arasında sildiğiniz verileri de göreceksiniz. Bunları, geri yükleyebileceğiniz bir arşivde bulabilirsiniz. Ve bu sizin için hâlâ yeterli bir yedekleme değilse, bilgisayarınızda saklayabileceğiniz bir .CSV dosyası indirebilirsiniz.
KİŞİLERİ, FOTOĞRAFLARI VE VİDEOLARI IPHONE'DAN AKTARMANIZ GEREKİYORSA, lütfen başka bir kılavuz kullanın