Huawei Y320-U30 dan yedeklenen kişiler, fotoğraflar, videolar ve sms mesajları
Güvenli buluta senkronizasyon için mevcut kılavuzlar
Desteklenen işlevler
- Kişiler senkronizasyonu
- SMS yedeklemesi
- fotoğraf senkronizasyonu
- video senkronizasyonu
- Otomatik senkronizasyon
kişiler, fotoğraflar, videolar ve sms mesajları verilerinizi Huawei Y320-U30 cihazından çevrimiçi bir depolama alanına ve geri aktararak güvende ve güncel tutun.
Huawei Y320-U30 cihazını PhoneCopy desteklenmektedir.
Lütfen aşağıdaki ayarların ürün yazılımı sürümüne bağlı olarak biraz değişebileceğini unutmayın.
Onaylanan modeller
Onaylanan sürümler
- Android 4.2 Jelly Bean
Huawei Y320-U30 üzerinde çalışan Android sürümleri
Senkronizasyon sırasında, PhoneCopy kullanıcılarının Huawei Y320-U30 cihazlarında şu Android sürümleri vardı: Android 4.2 Jelly Bean (100.00%).
Talimat metni - Nasıl yedekleme yapılır
Huawei Y320-U30 ile
Ayrıca ekran görüntüleriyle desteklenmiş ayrıntılı kılavuzlarımızı da kullanabilirsiniz: kişilerin Android cihazından nasıl aktarılacağına veya kişilerin Android cihazına nasıl aktarılacağına bakın.
- PhoneCopy for Android uygulamamızı mobil cihazınıza indirin.
- Uygulamayı başlattıktan sonra, uygulama üzerinden yeni bir hesap oluşturun. www.phonecopy.com web sayfalarında zaten bir hesap oluşturduysanız, bu mevcut hesapla uygulamada giriş yapın.
- Başarılı bir girişten sonra, uygulamanın kurulum sihirbazını takip edin ve ardından (mevcut bir yedeği olan hesaplar için) Synchronize / (boş bir hesap için) Backup öğesini seçin veya Later düğmesine basıp tek yönlü senkronizasyon için yan menüden Back up contacts / Restore contacts seçeneğini belirleyin.
Uygulamamız hakkında daha fazla bilgi için, PhoneCopy for Android sayfamızı.
Senkronizasyon esnasında herhangi bir problemle karşılaşırsanız Yardım İsteyin
Kullanıcı yorumları
Yorum yazmak için lütfen Giriş yapın
-
-
Hi, I am sorry but the current version doesn't support automatic synchronization. But the next version which will be launched soon will allow it.
-

I have synchronized manually, but I would like to avoid having to open the app and manually click on the synchronize menu option? arthurquinlan, 7.09.2021