QMobile Noir A650 dan yedeklenen kişiler, fotoğraflar, videolar ve sms mesajları
Güvenli buluta senkronizasyon için mevcut kılavuzlar
Desteklenen işlevler
- Kişiler senkronizasyonu
- SMS yedeklemesi
- fotoğraf senkronizasyonu
- video senkronizasyonu
- Otomatik senkronizasyon
kişiler, fotoğraflar, videolar ve sms mesajları verilerinizi QMobile Noir A650 cihazından çevrimiçi bir depolama alanına ve geri aktararak güvende ve güncel tutun.
QMobile Noir A650 cihazını PhoneCopy desteklenmektedir.
Lütfen aşağıdaki ayarların ürün yazılımı sürümüne bağlı olarak biraz değişebileceğini unutmayın.
Onaylanan modeller
Onaylanan sürümler
- Android 4.2 Jelly Bean
QMobile Noir A650 üzerinde çalışan Android sürümleri
Senkronizasyon sırasında, PhoneCopy kullanıcılarının QMobile Noir A650 cihazlarında şu Android sürümleri vardı: Android 4.2 Jelly Bean (100.00%).
Talimat metni - Nasıl yedekleme yapılır
QMobile Noir A650 ile
Ayrıca ekran görüntüleriyle desteklenmiş ayrıntılı kılavuzlarımızı da kullanabilirsiniz: kişilerin Android cihazından nasıl aktarılacağına veya kişilerin Android cihazına nasıl aktarılacağına bakın.
- PhoneCopy for Android uygulamamızı mobil cihazınıza indirin.
- Uygulamayı başlattıktan sonra, uygulama üzerinden yeni bir hesap oluşturun. www.phonecopy.com web sayfalarında zaten bir hesap oluşturduysanız, bu mevcut hesapla uygulamada giriş yapın.
- Başarılı bir girişten sonra, uygulamanın kurulum sihirbazını takip edin ve ardından (mevcut bir yedeği olan hesaplar için) Synchronize / (boş bir hesap için) Backup öğesini seçin veya Later düğmesine basıp tek yönlü senkronizasyon için yan menüden Back up contacts / Restore contacts seçeneğini belirleyin.
Uygulamamız hakkında daha fazla bilgi için, PhoneCopy for Android sayfamızı.
Senkronizasyon esnasında herhangi bir problemle karşılaşırsanız Yardım İsteyin
Kullanıcı yorumları
Yorum yazmak için lütfen Giriş yapın
-
-
Hi, I am sorry but the current version doesn't support automatic synchronization. But the next version which will be launched soon will allow it.
-

I have synchronized manually, but I would like to avoid having to open the app and manually click on the synchronize menu option? arthurquinlan, 7.09.2021