Sharp sh8268u dan yedeklenen kişiler, fotoğraflar, videolar ve sms mesajları

Sharp sh8268u

Güvenli buluta senkronizasyon için mevcut kılavuzlar

Desteklenen işlevler

  • Kişiler senkronizasyonu
  • SMS yedeklemesi
  • fotoğraf senkronizasyonu
  • video senkronizasyonu
  • Otomatik senkronizasyon

kişiler, fotoğraflar, videolar ve sms mesajları verilerinizi Sharp sh8268u cihazından çevrimiçi bir depolama alanına ve geri aktararak güvende ve güncel tutun.
Sharp sh8268u cihazını PhoneCopy desteklenmektedir. Lütfen aşağıdaki ayarların ürün yazılımı sürümüne bağlı olarak biraz değişebileceğini unutmayın.

Onaylanan modeller

sh8268u: sh8268u/sh8268u (qcom/7x27)

Onaylanan sürümler

Android 2.2 Froyo
frg83g (unknown/unknown)

Sharp sh8268u üzerinde çalışan Android sürümleri

Senkronizasyon sırasında, PhoneCopy kullanıcılarının Sharp sh8268u cihazlarında şu Android sürümleri vardı: Android 2.2 Froyo (100.00%).

Talimat metni - Nasıl yedekleme yapılır

Sharp sh8268u ile

Ayrıca ekran görüntüleriyle desteklenmiş ayrıntılı kılavuzlarımızı da kullanabilirsiniz: kişilerin Android cihazından nasıl aktarılacağına veya kişilerin Android cihazına nasıl aktarılacağına bakın.
  1. PhoneCopy for Android uygulamamızı mobil cihazınıza indirin.
  2. Uygulamayı başlattıktan sonra, uygulama üzerinden yeni bir hesap oluşturun. www.phonecopy.com web sayfalarında zaten bir hesap oluşturduysanız, bu mevcut hesapla uygulamada giriş yapın.
  3. Başarılı bir girişten sonra, uygulamanın kurulum sihirbazını takip edin ve ardından (mevcut bir yedeği olan hesaplar için) Synchronize / (boş bir hesap için) Backup öğesini seçin veya Later düğmesine basıp tek yönlü senkronizasyon için yan menüden Back up contacts / Restore contacts seçeneğini belirleyin.

Uygulamamız hakkında daha fazla bilgi için, PhoneCopy for Android sayfamızı.

Senkronizasyon esnasında herhangi bir problemle karşılaşırsanız Yardım İsteyin

Kullanıcı yorumları

Yorum yazmak için lütfen Giriş yapın

  • zakifumsume59@gmail.com
    Keep your account safe
    A Google representative will never contact you to ask you to sign in. If someone contacted you, select 'No, don't allow'.
    Device
    zakifumsume59, 9.10.2026
Tüm tartışmayı gör