Apple iPhone - diskuse

• iPhone aplikaci není nutné asociovat s profilem jako u ostatních telefonů, vše je automatické.
  • Aplikace pro iPhone neumožňuje synchronizovat SMS a poznámky, protože Apple k nim nedovoluje přístup pro aplikace.
  • Kalendáře můžete synchronizovat pomocí aplikace PCalendars.

Pro vložení komentáře se prosím přihlašte.

• Dobrý den, v minulém zaměstnání jsem měl sesynchronizován outlook s mobilem a jako výchozí účet u kontaktů jsem měl Exchange. A nyní, když jsem nastoupil do nové firmy a chtěl jsem si mailový Exchange předělat na aktuálního zaměstnavatele, tak jsem o všechny kontakty přišel, resp. jsem si je ze zálohy natáhl zpět do telefonu. A teď nevím co s tím, protože mne to nutí mít tento účet pořád v telefonu aktivní. Jak si tyto kontakty mohu zazálohovat? Protože ani iCloud v tomto nepomůže. Existuje nějaká možnost? Teďuž vím, že jako výchozí účet v kontaktech si nastavím iPhone. Poraďte mi prosím. Děkuji mkrupala, 06.06.2013
  • Dobrý den, mám telefon Iphone 4 a omylem jsem si smazala aplikaci Facebook a teď už mi bohužel nejde znovu stáhnout, píše to, že je jen pro IOS 5. S prvním stažením aplikace nebyl problém. moncik3, 04.06.2013
    • Přeji hezký den,
      omlouvám se, ale v tom případě se musíte obrátit na diskusi nebo podporu aplikace facebook. Pokud byste měla problém s aplikací PhoneCopy nebo PCalendar, rádi Vám v této diskusi nebo přímo na emailu supportu pomůžeme.
      Phonecopy tým, 04.06.2013
  • Dobrý den,

mám dotaz. Koupil jsem si nový telefon Iphone 4S a cca po týdnu se mi přestalo zobrazovat jméno volajícího, který mi volá .. a zobrazuje se jen "Není známo". Řešil jsem tento problém výměnou sim karty u operátora, restartem i restorem u mého Iphonu. Ale nic nepomohlo. Obnovení továrního nastavení také nepomohlo. Nevíte, čím by to mohlo být?
    PS: já se normálně každýmu dovolám, a mé číslo se všem zobrazuje. Dokonce jsem si všechny kontakty v telefonu upravil na mezinárodní formát (+420 ...) ale nic se nestalo .. :-/

Děkuji za odpověď
    jejenik, 23.05.2013
    • Doporučoval bych obrátit se na prodejnu Vašeho operátora nebo autorizovaný servis. PhoneCopy Vám může pomoci v přehrání a záloze kontaktů z jiného telefonu, ale problémy s přístrojem bohužel neřešíme. Phonecopy tým, 24.05.2013
  • iPhone 4S. PhoneCopy 1.7.3 Při synchronizaci kontaktů přes Phonecopy dochází v posledních 14 dnech k následující chybě: Error creating contact groups (Address Book error: Error Domain ABAddressBookErrorDomain code=1 "The Operation couldn't be completed.(ABAddressBookErrorDomain error 1.)")

Prosím o radu, jak tento problém řešit.

Děkuji
    sevcikzn, 05.04.2013
    • Dobrý den, updatujte aplikaci na aktuální verzi (1.8.1), tato chyba je vyřešena. Pokud nastane nějaký problém, ozvěte se. Phonecopy tým, 05.04.2013
    • Zkuste prosím updatovat na aktuální verzi PhoneCopy. Phonecopy tým, 05.04.2013
  • Používám PhoneCopy pro synchronizaci a hlavně pohodlnou úpravu uspořádání jmen kontaktů.
    V iPhone i v iPadu a také v automobilu na HandsFree používám zobrazení kontaktů:
    Příjmení, Jméno.
    PhoneCopy na webu však zobrazuje kontakty:
    Jméno, Příjmení.
    Když potřebuji udělat v kontaktech pořádek, musím si je představit v pořadí: říjmení, Jméno.
    DOTAZ: je možné ve PhoneCopy na webu přehodit sloupce Jméno, Příjmení na Příjmení, Jméno?
    Děkuji!
    DOTA
    verkarenda, 04.04.2013
    • Aktuálně to bohužel nejde, ale Váš námět jsme zařadili do seznamu úkolů do dalšího vývoje. Nemělo by to být složité. Phonecopy tým, 05.04.2013
      • Děkuji za odpověď!
        Měl bych ještě jednu malou poznámku:
        pro práci s PhoneCopy používám Firefox. Pokud zastavím kurzor myši na některém kontaktu - a to i nechtěně, třeba při přemýšlení, vyskočí mi po velmi krátké době krásné okénko se zobrazením detailu konaktu.
        To je pěkné. Ale někdy mi toto okénko zakryje pohled na okolní kontakty, které kontroluji.
        Okénko dříve, či později zmizí. Nedá se vypnout. Nezamýšlel jsem se nad jinou logikou spouštění okénka. Ale možná by to něco chtělo. Třeba jen do okénka vložit křížek pro zavření.
        verkarenda, 05.04.2013
        • Díky, ten křížek na zavření je dobrý nápad. Už jsem jej předal vývojářům. Phonecopy tým, 05.04.2013
  • Mám iphone 5. Nemůžu se přihlásit k mému účtu v iphone, ani k žádnému jinému. Dokonce si ani nemůžu vytvořit jiný účet, neustále mi vyskakuje chyba (NSArrayM insertObject:atIndex: object cannot be nil). Na iphone 3, i na iphone 4 jsem žádný problém neměl. bublajs, 24.03.2013
    • Můžete prosím jít do aplikace "Kontakty" v iPhone, vlevo nahoře kliknout na tlačítko "Skupiny" (pokud tam je) a tuto obrazovku nám ofotit a poslat na support@phonecopy.com (obrazovkuofotíte současným stiskem HOME a POWER tlačítka a po chvíli držení obou obrazovka problikne a otisk obrazovky se uloží do fotografíí - pak lze poslat emailem). Dále by se nám hodila obrazovka z iPhone nastavení, dále "Mail, Kontakty, Kalendáře a ofoťte nám prosím seznam vašich účtů. Ještě by se nám hodila informace, jestli máte kontakty propojené s Facebook účtem, to je v nastavení - Facebook. Pomocí těchto indicií se dobereme výsledku. Phonecopy tým, 26.03.2013
  • Reinstaloval jsem iOS a aplikace už nejde na iOS verze 3.1.3 - to je bohužel poslední možná na iPhone 2G, takže celý telefon již není kompatibilní a nemohu si naimportovat kontakty. Velká škoda. salab, 21.02.2013
  • I já se opět musím přidat. Od odpovědi v prosinci stále nic! husnik, 19.02.2013
    • Opravdu se to snažíme řešit, viz předchozí opověď. Phonecopy tým, 19.02.2013
      • Dobrý den,
        jak to vypadá?
        Včera se mi shroutil iP3G a i když na iT je minimální verze iOS je 4.0, tak na iOS 4.2.1 nelze nainstalovat.

Děkuji za odpověď.
        Sp.
        vspacek, 25.03.2013
        • Dobry den, bohužel, Apple již odstřihl staré iPhony 3G z podpory ve svých vývojových nástrojích. Podařilo se nám ještě doladit verzi pro telefony 3G (s iOS4) pomocí starších verzí vývojových nástrojů a tato čeká právě na shcválení u Applu (bude se jmenovat PhoneCopy 3G). Pro starý iOS3.x (iPhony 2G) je již nemožné verzi vydat. Není ani technicky schůdné mít jednu verzi PhoneCopy pro všechny iOS a iPhony, bylo nutné rozdělit na "PhoneCopy" (moderní iPhony) a "PhoneCopy 3G" (pro staré 3G telefony). Pokud proběhne schválení do týdne je aplikace v AppStore. Phonecopy tým, 26.03.2013
  • Dobrý den,
    stále nejde nainstalova aplikace a stáhnou kontakty na Iphone3G,
    tento problém neumíte vyřešit? Podle diskuze to je řešeno několik měsíců.
    zzipo, 19.02.2013
    • Přeji hezký den, řešíme to od počátku prosince, jelikož Apple nechce schválit naši aplikaci, která je funkčně stejná jako ta pro novější operační systém a klade si podmínky, které se nám zatím nepodařilo splnit. Mrzí nás to, ale opravdu se snažíme. Phonecopy tým, 19.02.2013
  • Dobrý den, kde lze sehnat tuto aplikaci pro 3G s iOS 4.2.1. Bohužel jsem o ni přišel a nová verze na iOS 4.2.1 nejde. Děkuji husnik, 25.12.2012
    • Brzy bude v AppStore uvolněna nová verze určená právě pro starší iPhony. Phonecopy tým, 26.12.2012
      • Dobrý den mám stejný problém u iphonu 3g že mi nejde nainstalovat nová verze. Nemůžu synchronizovat kontakty a starší verze není nikde na stahnutí. Co mám tedy dělat?

Děkuji
        heroo303, 09.01.2013
  • Diakritika :
    na serveru nemám u kontaktů diakritiku, v iPhone 4S ji mám.
    svobodam, 21.12.2012
  • dobrý den, kdy bude pravděpodobně schválena nová verze? predem dekuji za odpoved kantorova.andrea, 21.12.2012
    • Už je k dispozici na AppStore verze 1.8.1 Phonecopy tým, 21.12.2012
  • Dobrý den, mám nově Iphone 5, po instalaci Phone Copy progamu mi otevření tohoto programu hlásí, že aplikace potřebuje povolení přístupu do kontaktů. Dle Vašich rad jít do " nastavení, soukromí a kontakty" a tam povolit program PHONE COPY, jsem to chtěl udělat, problém je ten, že jdu do "nastevení, pak soukromí, pak kontakty - ale v tomto menu NEMÁM uvedený program POHONE COPY, takže nemůžu zaškrtnout , aby povolil tomuto programu přístup ke kontaktům. Kde je prosím problém? Děkuji kozel, 19.12.2012
    • Už je k dispozici na AppStore verze 1.8.1, která tento problém řeší Phonecopy tým, 21.12.2012
  • Dobry den,
    taky trpelive cekam na povoleni aplikace pro iPhone 3G :-) Dejte vedet, az bude schvalen. Diky!
    krt, 16.12.2012
  • Pro tým PhoneCopy. Pokud byl PhoneCopy instalován na přístroj a až následně se provedl upgrade na IOS 6, tak vše chodí. Pokud se PhoneCopy nainstaluje na čistý IOS 6, tak nastává katastrofa, program hlásí povolit přístup ke kontaktům v "soukromí", ovšem tam se nic neukazuje a není co povolovat. A člověk je u nového přístroje bez kontaktů. Docela tristní stav, rychle to prosím vyřešte. kiruj, 16.12.2012
    • Děkujeme za pomoc při identifikace problému. V AppStore již čeká na schválení nová verze, která problém odstraní. Nastává opravdu jen u iOS 6 na kterém je PhoneCopy instalováno poprvé a bohužel v této části se v iOS 6 změnilo podstatně rozhraní. Omlouváme se všem, které problémy postihly. Jiri Berger, CEO PhoneCopy.com neznámý uživatel, 16.12.2012
      • Tuto informaci musim bohuzel rozporovat. Phonecopy mam uz hodne dlouho, naposledy verzi 1.8, dnes instalace iOS6.0.1 a phonecopy stejne nefunguje, uplne stejny problem. Jinak a to se slusi a patri rict, vase aplikace je neskutecnym pomocnikem! petr1985, 18.12.2012
        • Už je k dispozici na AppStore verze 1.8.1, která tento problém řeší Phonecopy tým, 21.12.2012
  • Mám naprosto stejný problém. kiruj, 16.12.2012
  • Dobrý den, mám nově stažený IOS 6 na Iphone 4, po instalaci Phone Copy progamu mi otevření tohoto programu hlásí, že aplikace potřebuje povolení přístupu do kontaktů. Dle Vašich rad jít do " nastavení, soukromí a kontakty" a tam povolit program PHONE COPY, jsem to chtěla udělat, problém je ten, že jdu do "nastevení, pak soukromí, pak kontakty - ale v tomto menu NEMÁM uvedený program POHONE COPY, takže nemůžu zaškrtnout , aby povolil tomuto programu přístup ke kontaktům. Mohli byste mi poradi? Děkuji madmaud, 14.12.2012
    • V AppStore již čeká na schválení nová verze, která problém odstraní. Omlouváme se. neznámý uživatel, 16.12.2012
      • Dobry den, nevim kterou verzi mate na mysli, mam verzi 1.8 a ten samy problem, hodi mi to hlasku, ze to musim povolit, ale v prislusnem menu, kde to mam povolit vase aplikace vubec neni. Dekuji za radu. Snad nebudu litovat, ze jsem dnes po temer trech mesicich odolavani upgradoval na iOS 6.0.1 (k tomu jsem se rozhoupal mimochodem po te, co vysly konecne mapy vite od koho....:-) petr1985, 18.12.2012
  • Zdravím, verze 1.8 neni podporována iPhonem 3g, na iTunes je napsáno, že máme hledat "PhoneCopy3g", ale tato aplikace není na iTunes k nalezení. Poradíte mi tedy, jak kontakty synchronizovat? Předem díky za odpověď majla, 14.12.2012
    • Přeji hezký den,
      verze pro 3G čeká na schválení od společnosti Apple, což je proces, který nedokážeme ovlivnit, ale doufám, že bude zveřejněna brzy.
      Phonecopy tým, 14.12.2012
      • Taky doufám, děkuji za odpověď. :) majla, 14.12.2012
  • Dobry den, pri synchronizaci Phone Copy na iPhone 5 se objevi hlaska "Error creating contact groups (AddressBook error: Error Domain=ABAAddressBookErrorDomain Codede=1 "The operation couldn't be completed. (ABAdressBookErrorDomain error1.)")" a synchronizace neprobehne. Tusite o jaky problem jde a jak ho resit?

Dekuji, carmenm
    herinkusa, 03.12.2012
    • Dobry den, tak vyreseno, take to bylo nastavenim "Soukromi" viz predchozi prispevek. herinkusa, 03.12.2012
      • :) Phonecopy tým, 03.12.2012
  • Dobrý den, při synchonizaci, ukládání dat na server, mi to hlásí "chyba při vytváření skupin kontaktů" "error creating contact groups" a vše se přeruší. Děkuji za radu johny.hormon, 08.11.2012
    • iOS6 zavedl nové nastavení soukromí. Proto musíte PhoneCopy povolit přístup ke kontaktům. Běžte do settings (nastavení), potom "Privacy" a povolte PhoneCopy přístup do kontaktů. Potom spusťte PhoneCopy ještě jednou a synchronizujte. Phonecopy tým, 09.11.2012
      • Luxus.. Díky johny.hormon, 19.11.2012
  • Dobrý den,
    exportuji-li kontakty z gmailu ve formátu vcard do desktopové verze phonecopy, diakritika provede opravdu nepěkné kusy - lze to odstranit jinak než ručním přepsáním kontaktů na gmailu ?
    Děkuji za opdpověď
    mor2moon, 23.10.2012
    • Již by mělo být vyřešeno, na windows.phonecopy.com je nová verze, která problémy s diakritikou řeší Phonecopy tým, 21.12.2012
  • Zdravím,
    chci se zeptat jak se dá získat záloha staršího data jak 1 měsíc. Mám 3 přístroje iPhone 4, 3 a iPod , které jsem měl pod jedním ID nechtíc manželka smazala část kontaktů v iPhonu 3GS a já protože jsem byl víc jak 1 měsíc mimo a nevěděl jsem o její akci přišel jsem o tyto kontakty jak iPhonu 4 tak iPhodu. Záloha mi dává možnost obnovy ale jen z posledního měsíce což mi nestačí. Potřeboval bych nějakou starší zálohu třeba 2-6 měsíců zpět. Děkuji za odpověď Krecmer
    ludek78, 16.10.2012
    • Dobrý den, jediná cesta je se přihlásit na www.phonecopy.com a v kontaktech si vypreparovat smazané kontakty z koše (tlačítko "Smazané kontakty" nad seznamem kontaktů) a případně smazat přebytečné (manželčiny) kontakty. Je to ruční práce, můžete si sloupce setřídit podle data a "oklikané" jsou poměrně rychle. Důležité je, že se k původnímu stavu touto cestou můžete vrátit. Až kontakty spravíte na webu, nezapomeňte na svých zařízeních v aplikaci zvolit "Nastavení účtu" a potom "Vybrat směr synchronizace" a ručně vybrat směr "Server -> Toto zařízení" - takto se spravené kontakty ze serveru převedou do zařízení. Omlouváme se za pozdnější odpověď zde a doufáme, že bude vše v pořádku. Phonecopy tým, 23.10.2012
  • Dobrý den, podle návodu jsem zálohovala data na PhoneCopy z NokiaC503, vše proběhlo vpřádku. Poté jsem si stáhla aplikaci PhoneCopy na iPhone 4S a přihlásila se na existující účet. Při synchronizaci dat se serveru na iPhone jsem dostala hlášku: Chyba Addressbook error Domain=ABAdressBookErrorDomain Code=1 The operation couldn´t be completed. Můžete mi poradit jak to mám vyřešit? díky moc. Rajčanová mififi, 13.10.2012
    • iOS6 zavedl nové nastavení soukromí. Proto musíte PhoneCopy povolit přístup ke kontaktům. Běžte do settings (nastavení), potom "Privacy" a povolte PhoneCopy přístup do kontaktů. Potom spusťte PhoneCopy ještě jednou a synchronizujte. Phonecopy tým, 13.10.2012
  • dobrý mám dva iphony ale nevím jak z toho jdnoho přenesu data do druhéhé se vším šudy ? díky petrss, 13.10.2012
  • Dobrý den, mám dva telefony a potřebuju převést data (kontakty) z iphonu do samsungu. jakým způsobem to nastavím prosím? Díky. xkacx, 05.10.2012
  • Děkuji za výbornou aplikaci - vše naprosto funkční. look__, 30.09.2012
  • Dobrý den, mam v iPhonu instalovaný program PCalendars a po synchronizaci se serverem se nahrály data pouze do listopadu 2012, přitom po připojení přes PC jsou data až do konce roku 2013? Můžete mi poradit, jak vše nahrát do mobilu? Děkuji kony, 23.08.2012
    • PCalendars v aktuální verzi synchronizuje do iPhone pouze období -1/+3 měsíce. Phonecopy tým, 24.08.2012
  • Dobrý den
    Udělal jsem synchronizaci na telefonu Samsung android na webu mám 400kontaktú ale do samsungu se mě synchronizuje jen 41 ,kde je chyba ?
    děkuji
    hofa, 08.07.2012
    • Přeji hezký den, doporučuji kontaktovat náši technickou podporu včetně uvedení IMEI, určitě to obratem prověří a ozvou se s řešením. Phonecopy tým, 08.07.2012
  • dobry den, mam dve konta a 2 telefonen zoznamy ako ich spojim do jedneho aby sa nahrali z webu do elefonu spojene?
    dakujem
    pappo3, 30.05.2012
  • Dobry den,
    prosim o pomoc!
    chela som si preniest telefonne cisla z i Phone 3 na iPhoen4s tak som si nainstalovala vas soft. na oba telefony, a ked som zo stareho telefonu chela prekopirovat kontakty do na web tak sa mi vsetky vymazali. daju sa este vratit spat? nemam ich ani v telefone ani na webe:-((((((((((( prosim pomozte mi
    dakujem pappo
    pappo, 30.05.2012
  • Dobrý den, synchoronizovala jsem si původní telefon Nokia C7-00 s Phone Copy - kontakty i kalendář. Nyní jsem si pořídila Iphone 4s.Kontakty mám přenesené . Přenesla jsem si i data kalendáře / pomocí PCalendars/ do nového telefonu , ale mám jen data -1 a + 3 měsíce. Jakým způsobem se mi přenesou i starší nebo novější data.Děkuji eva.spiralova, 14.05.2012
    • Přeji hezký den,
      aktuální aplikaci jsme z výkonových důvodů omezili na -1 a +3. Časem určitě připravíme nějaké změny.
      Phonecopy tým, 14.05.2012
  • Dobrý den, mám na iphonu asi 300 duplikatu a mazat je jeden po druhem by bylo nemozne, nejde to udelat jinak? dekuji ivoharovsky, 08.05.2012
    • Zkuste náš manažer duplicit, který naleznete pod tlačítkem "Další akce" na stránce kontaktů. Přesné duplikáty vyřeší systém sám, u těch ostatních musíte jeden po druhém. Nebo si stáhněte PhoneCopy for Windows, synchronizujte a na Vašem PC bude duplicitní kontakt označen jako Jmeno Prijmeni(1). A pak všechny kontakty s jedničkou na konci odmažete a při dalším syncu se vše napraví i na PhoneCopy a pak i v iPhone. Phonecopy tým, 09.05.2012
      • A jak to vyřeší sám? Vždyť tam nikde žádné tlačítko "smazat duplicity" neni! Akorát mi to ukáže, že jich mám fakt hodně :-). Díky za odpověď, tomm. tneckar, 17.05.2012
        • Přeji hezký den,
          zcela shodné duplicity systém opravdu identifikuje a smaže. Bohužel často nejsou dva kontakty, které se Vám zdají na první pohled zcela stejné, úplně shodné a proto k jejich eliminaci nedojde. Stačí, když některý z telefonů přidá do kontaktu jeden byte a už jej nelze považovat za přesný duplikát. Na ostatní duplikáty doporučuji metodu za pomoci PhoneCopy for Windows.
          Phonecopy tým, 17.05.2012
  • Zdravím, mám PhoneCopy nainstalované ve svém SGS2 s ICS. po delší době jsem spustil synchronizaci. ta proběhne s výsledkem 000... a nové kontakty se mi nepřenesly což jsem si ověřil zde. Co s tím. martin.cz, 27.04.2012
    • Odpovězeno mailem. Phonecopy tým, 27.04.2012
  • Dobry den neví někdo jak přesunot kalendář který už mám stáhnutý na Phonecopy.com do Iphone ? Diky za odpověd! cejnar, 20.04.2012
    • Doporučuji PCalendar by PhoneCopy na App Store. Phonecopy tým, 20.04.2012
  • Dobrý den,slyšela jsem že sms v iphone nejdou smazat že zůstávájí v paměti telefonu i po vymazaní. Pokud je toto tvrzení pravdivé jak tyto sms najdu?

předem děkuji za odpověd
    izzabel, 18.04.2012
    • Přeji hezký den, Aplikace PhoneCopy pro iPhone neumožňuje synchronizovat SMS, protože Apple k nim nedovoluje přístup pro aplikace. Tím pádem ani nejsme schroni říci, jak a kde je můžete v telefonu najít . . spíše bych je hledai v nějaké záloze iTunes na Vašem počítači. Phonecopy tým, 19.04.2012
  • dobrý den,
    nainstaloval jsem do iphone novou verzi phonecopy a bohužel nejde.Jen problikne černě a vrátí se zpět do menu můžete mi pomoc ?
    iPhone 3.0
    1maja, 21.03.2012
    • Zdravím i některých starších verzí iOS se bohužel tato chyba vyskytla a my jsme ihned problem identifikovali a odladili. Opravená verze je již ve schvalovacím procesu App Store. Phonecopy tým, 21.03.2012
  • SYNCHRONIZACE SELHALA (UNKNOWN ERROR 500) stalo sa to uz niekomu? Ci synchronizujem cez wifi alebo cez 3g siet stale mi to nedokonci operaciu :/ toffy, 08.03.2012
    • Kontaktujte prosím support včetně uvedení IMEI telefonu, kolegové se na problém podívají. Phonecopy tým, 09.03.2012
  • Dobrý den, zdá se mi, že po provedení updatu aplikace na iPhone 4S mi přestaly fungovat kontakty, volání je možné, ale nezobrazuje se jméno volajícícho. Nesetkal se někdo s tímto problém a pokud ano, povedlo se to vyřešit a jak? Děkuji za odpověď fox.bob, 02.03.2012
    • Můžete nám prosím poslat pár screenshotů, jak to v praxi vypadá (bude vidět formát čísla apod.). Screenshot pořídíte současným držením HOME a POWER tlačítka, dokud obrazovka neproblikne. Screenshot je potom ve fotkách a lze ho poslat mejlem na support@phonecopy.com Děkujeme. Phonecopy tým, 13.04.2012
  • Dobrý den. Chi si přenést data z iPHONU do SAMSUNGU. Z vašich diskuzá jsem pochopil, že by to neměl být problém. Kontakty jsem již i zálohoval na Vašem serveru. Jediné co pořád nemohu najít jsou informace o tom jestli funguje záloha dat jako poznámky, SMS, nebo kalendáře. Na Svém kontě sice tyto záložky mám ale nic se mi do nich nenatáhlo.

Děkuji za odpověď.
    apu1, 05.02.2012
    • Aplikace pro iPhone neumožňuje synchronizovat SMS a poznámky, protože Apple k nim nedovoluje přístup pro aplikace. Kalendář je již v procesu schvalování v App Store.
      Ale na Androidu zatím podporujeme jen kontakty. Kalendář nemá oficiální API a ve vývoji máme synchronizaci SMS.
      Phonecopy tým, 06.02.2012
  • Dobrý den, mám na CD nahrané kontakty ze starého telefonu, který se mi podařilo vytopit. Je to soubor AddressBook-v22, typ itunes, ale nevím, jak ho v iTunes otevřít a nahrát kontakty do nového iPhonu. Přitom u souboru se zobrazuje ikonka AdobeReader, ale po kliknutí napíše, že ho nemůže adobe otevřít. přitom má 435 kilo, takže doufám, že ty kontakty tam jsou. Ale jak to dostat z CD do mobilu? Děkuji za pomoc ivanabur, 23.01.2012
    • Bohužel Vašeho dotazu není zřejmé, v jakém formátu data jsou. Doporučuji tedy kliknout na soubor pravým tlačítkem a zvolit "Otevřít v programu" a zvolit "Notepad". Tím se Vám soubor otevře na obrazovce a možná z něj vyčtete, v jakém je formátu. Phonecopy tým, 23.01.2012
      • To mi právě taky jasné není. Otevřela jsem si to v poznámkovém bloku, ale není to čitelné, je tam jen spousta čísel a čtverečků a mezi tím torzo jmen a tel. čísel. Mám si stáhnout Notepad nebo je to totéž? ivanabur, 23.01.2012
        • Notepad je poznámkový blok, jen jsem použil název z anglických windows Phonecopy tým, 23.01.2012
        • dodatek - ten soubor má příponu .abcdbd, děkuji. ivanabur, 23.01.2012
          • Bohužel s touto příponou nemáme žádné zkušenosti. Pokud bylo soubor vytvřent v iTunes, tak by jej mělo jít v iTunes otevřít. Jinak je opravdu těžké takto na dálku radit. Phonecopy tým, 23.01.2012
  • Zdar může někdo poradit? odešel mi spodek displeje a potřebuji zalohovat kontakty jenže se nemohu ani dostat na zadani hesla pismenko ju ale čísla nemohu přepnout je nějaká možnost?? dík mara222, 19.01.2012
    • Doporučuji registraci z PC na webu PhoneCopy.com a zvolit relativně jednoduché jméno a heslo bez čísel. Potom se lze v aplikaci přihlásit "jako existující uživatel" pouhým zadáním jména a hesla se připojit k tomu nově vytvořenému účtu a pak stisknout synchronize. Phonecopy tým, 20.01.2012
  • Při synchronizaci s Win7 (server phonecopy.com na win7) hlásí že žádné kontakty nejsou. Přitom tam jsou, Chyba 500.
    Co s tím ? Děkuji, s pozdravem L.Pavelka
    sifon, 16.01.2012
    • Ve Vašem profilu máte 3 Skupiny kontaktů a k zařízení WIndows 7 máte přiřazenou prázdnou skupinu. Pokud v Nastavení/zařízení přířadíte k Windows 7 stejnou skupinu jako k Vašemu telefonu, budou se kontakty správně synchronizovat i fo Vašeho PC. sifon, 17.01.2012
      • Moc děkuju za radu a Váš čas. Problém není v programu ale ve mě :-)
        Váš program se mi moc líbí.
        S pozdravem L.Pavelka
        sifon, 17.01.2012
  • No o odstraňování duplicitních kontaktů zde již bylo něco napsáno, dnes jsem zjistil po že i bez synchrinizace s Itunes, nebo čímkoliv jinym mám každé číslo 6x v 4S a těch kontaktú je celkom 13.000 !!! Takže by se určitě hodilo to odstraňování duplicit úplně na chlup stejných kontaktů :-) ros, 13.01.2012
    • Odstraňování navlas stejných duplicit bude nasazeno během pár týdnů, ale mám na Vás dotaz. Píšete že máte 6x každé číslo, ale pokud se podívám do Vašeho profilu "ros", tak tam proběhla mezi Vaším telefonem a PhoneCopy pouze jedna synchronizace, která na server přidala 10866 kontaktů z Vašeho nového iPhone. Takže duplicity nemohly vzniknout synchronizací s naším serverem, ale musel jste je mít v telefonu již předtím. Dříve jste synchronizoval naposledy před cca 2 měsíci jiný iPhone s mnohem menším počtem kontaktů. Případně nám prosím napište na support, pokud se domníváte, že duplicity vznikly synchronizací s námi. Díky. ros, 13.01.2012
      • Ty duplicyty mi vznikly záhadnou duplicitou pri synchronizaci asi s Outlookem, ne na PhoneCopy. Mám jich již v Outlooku přez 20.000 asi to bude nějaký virus.
        Jen nevím jak se jich teď zbavit a těch cca 3.000 kotaktů jako obchoďák denně potřebuji :-(
        ros, 17.01.2012
        • Nabízím teoretickou možnost, která by Vám však mohla pomoci. Nainstalujte si PhoneCopy for Windows a sesynchronizujte si do něj kontakty z PhoneCopy serveru. PhoneCopy for Windows používá jako nativní formát vCard a pokud chce ukládat dva kontakty se stejným jménem, tak vytvoří Josef Novak.vcf a Josef Novak(1).vcf. No a pak si otevřete adresář v němž jsou tyto vCard soubory uloženy a prostým hledáním si vyfiltrujete všechny, které obsahují (1), resp. v dalším kroku (2), (3) atd. Ty označíte a smažete. Výsledkem je to, že budete mít v seznamu pouze kontakty, které nemají žádné číslo v závorce, tedy každý budete mít jen jednou. Pak proveďte synchronizaci s PhoneCopy serverem a máte seznam čistý. No a pak zbývá spustit jednosměrnou synchronizaci ze serveru do iPhone a máte i tam čistý seznam. A pokud byste si některý kontakt omylem smazal, tak jej kdykoliv najdete pod tlačítkem "Smazané Kontaky" a můžete jej obnovit. sifon, 17.01.2012
          • Děkuji moc za radu :-) , už mám databázi v PC akorát mi to bude nějaký čas trvat promazat a následně synchronizovat na server.
            Bude to ale nejjednodušší řešení.
            ros, 17.01.2012
            • Tak už mám promazané kontakty synchronizovány na servru PhoneCopy.
              Jen se synchronizací iPhone ze servru počkám po kontrole, jestli něco podstatného nezmizelo při rychlém hromadném mazání stylem hledej ve složce název souboru *(*).vcf a po najití 12.000 duplicit to trvalo vymazat 1 minutu :-))

Pro jistotu jsem si zálohoval kopii všech vCard před mazáním.
              ros, 17.01.2012
              • Vše co se na serveru smazalo je zachováno pod tlačítkem "Smazané kontakty", takže kromě vCard máte zálohu kontaktů i tam a navíc můžete díky fulltextového vyhledávání rychle kontakty najít a obratem obnovit. Phonecopy tým, 17.01.2012
  • Dobrý den, už se dá sehnat na appstore slíbená aplikace aby bylo možné synchronizovat i kalendář a další? děkuji zde.ma, 17.12.2011
    • Do konce roku půjde na schválení Phonecopy tým, 17.12.2011
  • Dobrý den, nedaří se mi najít způsob, jak odstarnit poslední synchronizaci. Nejdříve jsem do nového iPhone nainstaloval vaši super aplikaci a stáhnul kontakty. Vše OK. Jenže pak jsem dojel domů a připojil telefon k iTunes a ten si tam nahrál starou verzi kontaktů. Tak jsem se pokusil opět stáhnout kontakty z Phonecopy, ale ten si přidal ty neuspořádané kontakty k těm původním srovnaným a teď mám v mobilu obojí. Někde jsem četl, že mohu použít historii. V momentě synchronizace po iTumes synchronizaci mi totiž prográmek nenabídnul možnost synchro jenn v jednom směru. Jinak ale doporučuji váš program všudemožně, už jsem si i ověřil, že i mezi iphone a nokií vše funguje perfektně (dokonce nahrál kontakty třeba i s fotkou přiřazenou ke kontaktu). Takže ode mne máte 5 hvězdiček. Díky za radu. ekamel, 30.11.2011
    • Přeji hezký den,
      jsme rádi, že jste spokojený. Bohužel nejste první, kdo má problém s iTunes poté, co přehrají kontakty přes verzi z PhoneCopy. Pokud Vám iTunes něco smazaly, tak to naleznete pod tlačítkem "Smazané kontakty". Každý kontakt si drží i svou historii, takže můžete i obnovit každý kontakt ve verzi před včerejškem. To, které kontakty se změnily vidíte na hlavní stránce po nahlášení. A pokud se Vám některé kontakty nahrály dvakrát, použijte prosím "Vyhledat duplicity" pod tlačítkem "Další akce". Do budoucna připravujeme něco jako "stroj času", že se vrátíte k verzi dat, která byla na serveru v určitý okamžik, ale bohužel to ještě chvilku potrvá . . doufám, že i tak si s Vaším problémem nějak poradíte.
      ekamel, 01.12.2011
  • Dobrý den,

nějáko se mě nedaří dostat kontakty Z HTC Desire do iphone 4S, co je špatně. Ono se phonecopy vůbec nějáko s desire nechce bavit. Díky za případnou radu.
    radimzidek, 29.10.2011
  • Dobrý den, již několik měsíců sleduji, že je slíbená synchronizace kalendáře atd. na iPhone. Stále se to nedaří? Děkuji mysakov, 22.10.2011
    • Nebylo to jednoduché, ale už první uživatelé v testovacím režimu synchronizují. Do měsíce bude aplikace na AppStore. Phonecopy tým, 24.10.2011
  • Dobrý den, z Nokie do iPhonu jsem kontakty dostal hravě, ale lámu si hlavu nad tím zda de opačná věc, a to z iPhonu do Nokie. Děkuji moc za dotaz případně odkaz nebo návod. worky, 12.10.2011
    • Samozřejmě to jde i opačně, jen si na iPhone vytvoříte účet jako nový uživatel a následně Nokii připojíte ke svéhu existujícímu účtu. Phonecopy tým, 12.10.2011
      • To nějak nechápu...Kontakty z iPhone mám nahrané na PhoneCopy a potřebuju je dostat do Nokie. Když dám synchronizovat Nokii, tak mi to nahraje pouze kontakty z N do PC... worky, 12.10.2011
        • Nemáte ve svém profilu pro každý telefon samostatnou skupinu dat? Pak se data synchronizují mezi telefonem a danou skupinou dat. Pokud oběma telefonům přiřadíte stejnou skupinu dat, pak se budou synchronizovat správně. Phonecopy tým, 12.10.2011
          • Už je vše v pořádku :-) Jen jsem bláznil. Když jsem synchronizoval poprvé překopírovalo mi to staré kontakty z Nokie do PC a až když jsem synchro podruhé, tak se vložili všechny kontakty z PC. I tak díky. Tohle je skvělá věcička worky, 13.10.2011
  • Dobry den, po synchronizacii zo serveru na iphone sa vsetky kontakty zdvojili, ale na servery nie su duplicitneVypol som aj synchronizaciu cez Exchange, vysledok je stale rovnaky...Ako mam dalej postupovat? Dakujem, Jano jafa, 10.09.2011
    • Přeji hezký den, právě používání více synchronizací může přinést takovéto problémy. Z toho co popisujete to vypadá, že máte definované dva profily a defaultne si zobrazujete kontakty z obou profilů, tedy z Exchange i z addressbooku, který synchronizuje s PhoneCopy. V nastavení lze nastavit, že se se bude zobrazovat jen seznam jednoho z nich. Phonecopy tým, 11.09.2011
      • Dobry den, prosim konkretnejsie poradit, kde mam co nastavit, aby som mal online rovnake kontakty v Outlooku aj v telefone a zaroven zalohu na phonecopy? Niektore kontaky mam uz aj stvormo, tie v Outlooku, v telefone mam 4 skupiny kontaktov: ALL, ALL in phone, Exchange a Exchange Global, tie Outlookove sa stale mnozia, som z toho zufaly. Naviac pouzivam v aute hands free Parrot, ten tiez nacitava iba niektore kontakty, neviem kde sa da nastavit co ma citat....Dakujem, Jano jafa, 12.09.2011
  • Je nějaký pokrok se synchronizací kalendářů?
    Díky za odpověď.
    thorcz, 11.08.2011
    • Dobrý den, právě dokončujeme aplikaci pro iPhone a iPad s podporou kalendářů. On-line v AppStoru by měla být cca do 14 dnů. Phonecopy tým, 11.08.2011
  • Super, způsob odstranění duplicit je vymazlený! Díky! Za to bych i zaplatil :oDDD mor2moon, 26.06.2011
  • Spousta lidi resi jak se zbavit duplicitnich kontaktu ktere vznikaji napr. synchronizaci s outlookem. Neuvazujete o rozsireni phonecopy o tuto moznost? cihak, 26.06.2011
    • Přeji hezký den, zdá se, že tuto funkci málo propagujeme :) V kontaktech ji najdete jako předposlední položku pod tlačítkem "Další akce". Phonecopy tým, 26.06.2011
      • jojo uz jsem to nasel diky.
        Nicmene ikdyz to najde uplne totozny kontakt tak to vyzaduje u kazdeho potvrzeni ze jej chci opravdu smazat a to je stejna prace jako to mazat po jednom v seznamu..
        cihak, 26.06.2011
        • Problém je, že to, že kontakty vypadají stejné ještě neznamená, že stejné i jsou. Ale určitě časem vylepšíme manažer duplicit tak, že paušálně navrhne a například obarví takové dvojice kontaktů, které jsou téměř nebo zcela totožné a pak by se daly smazat jedním tlačítkem. Díky za podnět. Phonecopy tým, 26.06.2011
        • není :) fakt není ! klik na stále stejné místo a enter je o dost jednodušší, a navíc si můžeš zkontrolovat který kontakt mažeš protože duplicita samozřejmě není stoprocentní - (můžou tam být dvě tel. čísla, kontakt máš pod různými jmény/nicky...) mor2moon, 26.06.2011
  • potřeboval bych poradit,jestli jde ukládat sms do phonecopy. Děkuji bronapetru, 24.05.2011
    • Aplikace pro iPhone neumožňuje synchronizovat SMS a poznámky, protože Apple k nim nedovoluje přístup pro aplikace (není žádné API). Phonecopy tým, 25.05.2011
  • jž jsem ztoho zoufalá ... už jsem se dostala až po tlačítko synchronizovat ... ale žádné kontakty mi do iphonu nenajely ... co dělám špatně.? díky iveta kriveta, 12.04.2011
    • Zdravím Iveto, ještě mne napadla jedna možnost: v nastaveni/zařízení najdete tabulku, která přiřazuje zdroje dat k zařízením. Tam bude potřeba zakliknout ve sloupci, kde je Váš iPhone stejný řádek, jaký má zkliknutý Váš předchozí telefon. Potom dole stiskněte tlačítko uložit. A při další synchronizaci už by měly kontakty běžet do iPhone. Phonecopy tým, 12.04.2011
      • Dobrý večer. Všechno šlo hezky, teď chci udělat to, co radíte paní Ivetě, ale žádnou změnu nelze udělat. Kde může být ještě chyba ? Moc děkuji za odpověď. kudu, 16.10.2011
  • Dobrý den, synchronizace kontaktů prostřednictvím PhoneCopy mezi Nokia E52 a iPhone4 funguje bez problémů. Natažení dat do PhoneCopy podle návodu u Nokie byla snadná práce, instalace aplikace a stažení dat do iPhone v podstatě také. Děkuji, že jste to tak hezky vymysleli. Jakub housky, 06.04.2011
  • dobrý den...mám dotaz:
    na phonecopy mám uloženy kontakty z iphone...potřeboval bych je dostat do jiného telefonu - nokie 6300...zkusil jsem synchronizaci dle návodu, ale pouze mi to zazálohovalo kontakty z nokie (neaktuální, nechci) ale kontaky z iphone nevím jak dostat do nokie...iphone mám v servisu a musím používat starý telefon, tak bych v něm rád měl aktuální kontakty...děkuji za informace...jan
    hozec76, 05.04.2011
    • Přeji hezký den, pokud jste Nokii asocioval do stejného profilu, stačí jen na stánce nastavení/Zařízení správně přiřadit jednotlivé datové profily k telefonu a při další synchronizaci se data přenesou z PhoneCopy na telefon. Pokud to nevyřešíte, napiště na support, rádi pomůžeme Phonecopy tým, 05.04.2011
      • děkuji za reakci...právě "správné přiřazení" datových profilů mi bohužel není úplně jasné...jak zajistit, aby synchronizace proběhla pouze jednosměrně přemazáním kontaktů na nokii novými kontakty z phonecopy účtu (záloha iPhone)...
        ...musím přiznat, že jsem bohužel nokii neasocioval do stejného profilu a při pokusu profil nokia odstranit (poté, co při synchronizaci pouze došlo ke zkopírování kontaktů z nokie na phonecopy) mi to nabídlo oba profily pouze sloučit (bez možnosti kontakty nokia nezachovat)...takže teď bohužel musím stejně manuálně vytřídit asi 1400 kontaktů, z nichž mnoho je duplicitních...
        ...nicméně až toto zvládnu, rád bych i tak věděl, jak potom kontakty z phonecopy dostat na nokii - tedy jak "správně přiřadit" datové profily k telefonu...jan
        hozec76, 05.04.2011
        • Přeji hezký den, správné řešení by bylo přiřadit nokii prázdnou a tím by se automaticky přehrály kontakty z iPhone. Pokud máte v seznamu duplicity, můžete zkusit náš vyhledávač duplicit, který bude v další verzi doplněn přímo o management duplicitních záznamů. Až vše vytřídíte, další synchronizace stejnou sadu kontaktů odešle na Nokii. Větší redesign přiřazování dat k zařízením připravujeme v druhé polovině tohoto roku. Phonecopy tým, 06.04.2011
  • Dobrý den, ráda bych se zeptala potřebuji dostat kontakty z nokie e66 na iphon 4. Můžu poprosit o nějaký opravdu polopatický návod pro nezdatné jedince. děkuji moc moc moc iveta kriveta, 05.04.2011
    • Přeji hezký den, určitě pomůže tento článek: http://www.phonecopy.com/en/pages/transfer_contacts_from_nokia_into_iphone Phonecopy tým, 05.04.2011
      • pořád mi to nejede ... kontakty mám u vás ... ale když se mám přihlásit a chce to login a heslo ... tak nevím co dát ... to z phonecopy nebo itunes? at dávám co dávám píše mi to heslo inncorect.. zkoušela jsem to i přes pcsuite a outlook 2003 a tam se mi dostaly všechny kontakty bez čísel :-( díky za tipy iveta kriveta, 12.04.2011
        • v PhoneCopy for iPhone zvolte příhlášení k existujícímu účtu a zadejte tam své uživatelské jméno a heslo, které používáte na PhoneCopy. . . . Phonecopy tým, 12.04.2011
  • Je možné dostať zálohu dát vytvorenú iPhonom do iného modelu telefónu? pecardo, 04.04.2011
  • Dobrý deň stiahol som si do môjho iphone aplikáciu PHONE COPY stiahol som si všetky kontakty je to fakt super aplikácia v prípade straty telefonu sa ako dávajú kontaktyspeť do telefonu? j.sestak, 04.03.2011
    • Dobrý den, na novém telefonu si zase stáhnete aplikaci PhoneCopy, přilogujete se (použijete existující účet) a stisknete "Synchronizaovat", aplikace se vás poprvé na novém telefonu zeptá na směr, vyberete směr synchronizace "Server -> Zařízení" a kontakty se stáhnou. Další synchronizace zase budou automatické a budou se předávat pouze změny. Děkujeme za přízeň. Phonecopy tým, 04.03.2011
  • Dobrý den mám iPhone 4 ..synchronizace kontaktů super ale nenačetli se mi na web poznámky. Co s tím ? Díky za odpověď. chuck14, 20.01.2011
    • Přeji hezký den, pro poznámky neexistuje na iPhone API rozhraní, přes které by naše aplikace mohla k poznámkám přistupovat, abychom je mohli synchronizovat. Phonecopy tým, 20.01.2011
      • Velká škoda , do budoucna se o tom uvažuje ? Jinak aplikace je super, jen jeden postřeh. Pokud si dám z iPhone synchronizovat tak to rovnou přepíše data na serweru. Nebylo by lepší vždy nabídnou kterým směrem synchronizovat tak jak je to v nabídce upravit účet ? chuck14, 25.01.2011
        • My bychom o podobných funkcích rádi uvažovali, ale dokud Apple neumožní k těmto položkám přístup z externích programů, tak s tím nic neuděláme. Phonecopy tým, 25.01.2011
        • Díky za nápad. O této možnosti jsme uvažovali, ale upřednostnili jsme co nejjednodušší aplikaci, která aktualizuje upravená data a to oběma směry jediným stisknutím tlačítka. Tedy pokud něco změníte na iPhone, změní se to i na serveru, pokud jste něco změnil na serveru, změní se to po synchronizaci na iPhone. Navíc, i kdyby se Vám něco podařilo na serveru přepsat, máte k dispozici kompletní archiv změn i smazaných kontaktů. Phonecopy tým, 25.01.2011
  • Dobrý den. Nějak nechápu jak dostat do přehledu firmu (company) Pokud nemám v kontaktu příjmení, či jméno a pouze firmu, objeví se mi ještě před A, jako #. A firma se objeví jen při najetí myší na domeček. (iPhone 4.) jirka13, 17.12.2010
    • Na vylepšení seznamu kontaktů nejen o toto se pracuje. Novou verzi očekávejte po novém roce. Phonecopy tým, 17.12.2010
  • Dobrý den,
    pracuje tým Phonecopy na rozšíření podporovaných zařízení o Blackberry (8900 a 9700)? Děkuji za info.
    karel_simek, 16.12.2010
    • Přeji hezký den,
      zatím to není na seznamu nevyšších priorit, jelikož lidé, kteří používají Blackberry mají obvykle zálohování a synchronizaci vyřešenou nativním řešením od Blackberry. V budoucnu to nevylučujeme, ale není to otázka blízkých měsíců.
      Phonecopy tým, 17.12.2010
  • jak zruším nastavenou synchronizaci mezi Google kalendářem a PhoneCopy. Natvrdo a natrvalo nechci synchronozovat kalendář, ale pouze kontakty.Prosímo radu
    radek, 16.11.2010
    • Synchronizace s google kalendářem synchronizuje pouze události. Zrušit ji můžete v menu nastavení > Profily > Google > Smazat. neznámý uživatel, 18.11.2010
  • Prosím o radu chtěl bych smazat kontakty trvale odsteněnich kontatech děkuji. keson1, 09.11.2010
    • Dobrý den, dnes jsme nasadili verzi, která toto umožňuje. Volbu pro trvalé smazání najdete v přehledové tabulce pro smazané kontakty. Upozorňujeme, že jde opravdu o trvalé smazání a kontakt je pak nenávratně ztracen. neznámý uživatel, 10.11.2010
  • planujete pridat aj synchronizaciu s gmailom alebo outlookom ? kralcak, 20.09.2010
    • právě pracujeme na podpoře synchronizace kalendářů v iPhone aplikaci, na webu si již dnes lze nastavit synchronizaci kalendáře s google kalendářem - dále se pracuje na nativní aplikaci pro Mac OS X - jiné věci včetně outlooku zatím v plánu nejsou - PhoneCopy team Phonecopy tým, 22.09.2010
  • pls zalohoval jsem si u vás kontakty.Prodal jsem iphone.Nyní jsem koupil nový a potřebuji tam dostat zpátky ty kontakty.Prosím o radu jak!díky pepe161, 14.09.2010
    • Na nový iPhone is nainstalujete znovu aplikaci PhoneCopy a pak zvolíte funkci "přihlášení" (použít existující účet - použijete svůj login a heslo). Po přihlášení provedete synchronizaci tlačítkem (vyberete si směr ze serveru na iPhone) a kontakty máte zpátky. Pokud bude potřeba, ozvěte se zde v diskuzích nebo mejlem na support@phonecopy.com - PhoneCopy team Phonecopy tým, 15.09.2010
      • Kedy,prosim vas planujete update?Posledny tyzden skusal kazdy den synchronizaciu z iPhone 3GS a aplikacia vzdy po 1-2 sekundach spadne :-(.Skoda.lebo inac je to super poistka na kontakty. chipy999, 18.09.2010
        • Update je již odeslán do Applu ke schválení. Pokud bude problém přetrvávat, ozvěte se prosím na email support@phonecopy.com - PhoneCopy team Phonecopy tým, 18.09.2010
  • Dobrý den,

prosím o radu, jste technickej antitalent a proto se potřebuji zeptat, jestli mohu upravené kontakty vrátit zpět do mého telefonu?

děkuji
    romeak, 13.09.2010
    • Pokud si na webu opravíte své kontakty, jděte na iPhonu znovu do aplikace PhoneCopy a stiskněte opět tlačítko "Synchronizace" - synchronizace je obousměrná (změny z webu se vám dostanou do telefonu). PhoneCopy team Phonecopy tým, 13.09.2010
  • škoda tých SMS ... ale inak v poslednej dobe mi na mojom iPhone 2G nejde synch ... vzdy jak dám tak aplikácia padne ... nejaké vysvetlenie ? rychlik, 10.09.2010
    • pracujeme na nové verzi, kde budou některé záležitosti opraveny, PhoneCopy team Phonecopy tým, 10.09.2010
  • Aha...dakujem....skoda... mcdog, 01.09.2010
  • Sakra,preco nejdu syncovat aj sms? mcdog, 31.08.2010
    • Apple na iPhonu nedovoluje aplikacím přístup k SMS (nejsou na to žádna API). Proto SMS nemůže číst nikdo kromě samotného Applu. Synchronizace SMS funguje na Nokiích apod. Pro iPhone je v současné době k dispozici synchronizace kontaktů a připravuje se synchronizace kalendářů. PhoneCopy team Phonecopy tým, 01.09.2010
advertisement