Xiaomi Mi 8 Explorer Edition dan yedeklenen kişiler, fotoğraflar, videolar, sms mesajları ve arama günlükleri
Güvenli buluta senkronizasyon için mevcut kılavuzlar
Desteklenen işlevler
- Kişiler senkronizasyonu
- SMS yedeklemesi
- arama günlüğü yedeklemesi
- fotoğraf senkronizasyonu
- video senkronizasyonu
- Otomatik senkronizasyon
kişiler, fotoğraflar, videolar, sms mesajları ve arama günlükleri verilerinizi Xiaomi Mi 8 Explorer Edition cihazından çevrimiçi bir depolama alanına ve geri aktararak güvende ve güncel tutun.
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition cihazını PhoneCopy desteklenmektedir.
Lütfen aşağıdaki ayarların ürün yazılımı sürümüne bağlı olarak biraz değişebileceğini unutmayın.
Onaylanan modeller
Onaylanan sürümler
- Android 12
Haberler
- 25.04.2022
- We just added Xiaomi Mi 8 Explorer Edition to supported devices with Android 12 operating system. We allow synchronization and backup of contacts, SMSes, photos, and videos to a secure PhoneCopy Cloud.
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition üzerinde çalışan Android sürümleri
Senkronizasyon sırasında, PhoneCopy kullanıcılarının Xiaomi Mi 8 Explorer Edition cihazlarında şu Android sürümleri vardı: Android 12 (100.00%).
Talimat metni - Nasıl yedekleme yapılır
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ile
- PhoneCopy for Android uygulamamızı mobil cihazınıza indirin.
- Uygulamayı başlattıktan sonra, uygulama üzerinden yeni bir hesap oluşturun. www.phonecopy.com web sayfalarında zaten bir hesap oluşturduysanız, bu mevcut hesapla uygulamada giriş yapın.
- Başarılı bir girişten sonra, uygulamanın kurulum sihirbazını takip edin ve ardından (mevcut bir yedeği olan hesaplar için) Synchronize / (boş bir hesap için) Backup öğesini seçin veya Later düğmesine basıp tek yönlü senkronizasyon için yan menüden Back up contacts / Restore contacts seçeneğini belirleyin.
Uygulamamız hakkında daha fazla bilgi için, PhoneCopy for Android sayfamızı.
Senkronizasyon esnasında herhangi bir problemle karşılaşırsanız Yardım İsteyin
Kullanıcı yorumları
Yorum yazmak için lütfen Giriş yapın


Keep your account safe
A Google representative will never contact you to ask you to sign in. If someone contacted you, select 'No, don't allow'.
Device zakifumsume59, 9.10.2026