FAQ

Nezapomeňte navštívit také naše obrázkové "Rady a návody".

Zapomněl jsem své heslo nebo se nemohu přihlásit ke svému účtu ve PhoneCopy.

Jestliže se Vám při pokusech o přihlášení zobrazuje chybové hlášení "Špatné heslo", nejprve se ujistěte, že heslo zadáváte opravdu dobře: Podívejte se, zda není aktivní Caps Lock, zda není jinak přepnut Num Lock a zda není nastaveno jiné rozložení (jazyk) klávesnice, než jaké používáte obvykle. Pokud se Vám nepovede problém odstranit, použijte prosím náš formulář pro obnovení hesla a nastavte si heslo nové.

Jak synchronizace funguje?

PhoneCopy je internetová aplikace umožňující vzdálenou synchronizaci dat mezi uživatelovým mobilním zařízením a serverem PhoneCopy.com. Děje se tak vzdáleně prostřednictvím technologie přenosu dat (GPRS, 3G, 4G LTE), kterou je standardně vybaven každý podporovaný telefon. Jedinou podmínkou je, abyste měli přenos dat aktivovaný u svého operátora (což můžete ověřit například tím, že Vám funguje prohlížení internetových stránek nebo Vašich e-mailů na displeji mobilního přístroje). Případně si tuto informaci u svého operátora ověřte. Případně můžete k přenosu dat použít i připojení Wi-Fi, pokud jej Vaše mobilní zařízení umožňuje.

Následně je možné data z mobilního telefonu na stránkách PhoneCopy pohodlně prohlížet, libovolně je upravovat a poté si je stáhnout zpět do telefonu. Data jsou tak neustále aktualizovaná a kromě toho jsou na našem serveru bezpečně archivovaná. Nebo máte možnost si je stáhnout do svého počítače. Jde o kompletní seznam kontaktů, kalendář, úkoly a poznámky. U nových mobilních telefonů také například oblíbené položky v prohlížeči, SMS, obrázky a další položky.

Podporuje můj telefon tuto službu?
Pokud máte novější model telefonu, je to vysoce pravděpodobné. Prohlédněte si prosím seznam podporovaných telefonů.
Jsou má data na vašem serveru bezpečně uložená?
Ano, bezpečnost Vašich dat je pro nás nesmírně důležitá:
  • Vaše data jsou uložena na našem vlastním zabezpečeném serveru.
  • Vaše data jsou přenášena skrz bezpečné (šifrované) spojení - HTTPS a GSM síť.
  • PhoneCopy.com je anonymní, známe pouze Vaši e-mailovou adresu
  • Sami si můžete trvale smazat citlivá data z naší databáze.
  • Váš účet můžete kdykoliv zrušit a my Vaše data smažeme.
Kolik služba stojí?
Služby serveru PhoneCopy.com Vám poskytujeme až do 500 kontaktů zcela zdarma. Jediné, za co tak zřejmě budete muset zaplatit, jsou datové přenosy GPRS, jejichž cenu určuje Váš telefonní operátor. Například synchronizace 500 položek z Vašeho mobilního telefonu na server PhoneCopy Vás bude stát jednotky až desítky Kč, následná synchronizace je již zlomkem tohoto objemu a tím pádem i této ceny. Pokud máte aktivovaný datový paušál, nezatíží Vás synchronizace s PhoneCopy.com v podstatě vůbec. Pokud k synchronizaci využijete připojení Wi-Fi, nebude Vás přenos dat stát nic.
Kolik může stát přenesení kontaktů z mého telefonu na PhoneCopy server přes GPRS připojení?
Použili jsme předplacenou kartu českého Vodafone. Testovacím přenosem jsme přenesli 100 kontaktů, událostí v kalendáři, poznámek a 20 SMS. Celkový objem přenesených dat představoval 100,96 kB. Cena za GPRS přenos činila 6 Kč včetně DPH (cca 0.24 EUR). Nutno uvážit, že takovýto objem dat je přenesen pouze při první synchronizaci, kdy jsou přenášeny všechny položky. Každá následná synchronizace přenáší pouze položky změněné nebo přidané a cena za přenos tak potom představuje pouze zlomek výše uvedené hodnoty.
Ztratil jsem telefon, pomůže mi záloha na Vašem serveru?
Pokud jste si data ze svého mobilního telefonu synchronizoval ještě před ztrátou, lze se k nim samozřejmě jednoduše dostat a nahrát si je případně do nového přístroje:
  1. Jste-li registrovaný uživatel, zvolte odkaz Přihlásit se, zaregistrujte nový přístroj a data uložená na serveru jednoduše synchronizujte s novým přístrojem.
  2. Nejste-li registrovaný uživatel, zvolte odkaz Registrujte se a postupujte podle webového průvodce. (budete potřebovat IMEI ztraceného telefonu)
V každém případě Vám doporučujeme ztracený telefon zrušit z Vašeho účtu, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu do Vašeho účtu. Zrušení provedete po přihlášení v části Nastavení - >Zařízení.
Seznam kontaktů v mém telefonu se nevyznačuje přílišným pořádkem. Může mi PhoneCopy pomoci v uspořádání či reorganizaci kontaktů?
V PhoneCopy můžete snadno upravovat všechny položky z Vašeho seznamu kontaktů. Můžete doplnit či upravit jméno, příjmení, e-mailové adresy, telefonní čísla a další informace. Změny uložíte a následně se Vám při synchronizaci vypropagují do Vašeho telefonu. S PhoneCopy můžete udržovat svůj seznam kontaktů v naprostém pořádku.
Rád bych ze svého telefonu odstranil neaktuální SMS. Obávám se však, že některé zprávy bych mohl v budoucnu ještě potřebovat.
Vlastníte-li některý z novějších mobilních telefonů, máte možnost si na PhoneCopy server pomocí synchronizace uložit i SMS. Chcete-li následně starší SMS na PhoneCopy archivovat, založte si novou skupinu pojmenovanou např. „Archiv“. Poté přesuňte starší SMS do nové skupiny (seznam SMS, menu zobrazit -> Přiřazení do skupin). Po následné synchronizaci se staré SMS z telefonu smažou, ale na PhoneCopy zůstanou.
Nedaří se mi spojit telefon se serverem, co je důvodem?
Nejprve prosím zkontrolujte, je-li typ Vašeho mobilního telefonu v seznamu podporovaných telefonů. Zkontrolujte u svého operátora, máte-li aktivovanou službu datových přenosů. Například zkuste v prohlížeči ve Vašem mobilním zařízení otevřít nějakou webovou stránku. Pokud se Vám to nepodaří, aktivujte si službu internet v mobilu - více se dozvíte na stránkách Vašeho operátora. Je-li služba internet aktivní, postupute při nastavení Vašeho mobilního zařízení podle návodu k nastavení podporovaných telefonů.
Synchronizace skončí s chybou "System error". Jaká může být příčina?
Zjistili jsme, že tato chyba může být způsobena stejným nastavením jména databáze u dvou typů položek k synchronizaci. Pomocí návodu k nastavení vašeho telefonu ze seznamu se ujistěte, že máte jména databází nastavena na různé hodnoty.
PhoneCopy mi smazalo data v telefonu, co mám dělat?
PhoneCopy synchronizuje všechny změny. Pokud jsou smazána data na serveru, tak se odmažou i z telefonu. Pro tyto případy má PhoneCopy složku smazané položky, kde si položky můžete obnovit.Také je důležité měnit typ synchronizace v nastavení telefonu jen v odůvodněných případech, kdy víte, co děláte. Běžně je zapotřebí mít typ synchronizace nastavený na „normální“, „obousměrný“ apod.
Po synchronizaci zmizely všechny kontakty na PhoneCopy, co mám dělat?
PhoneCopy synchronizuje všechny změny. Pokud jsou smazána data v telefonu (např. při aktualizaci firmware), tak se odmažou i ze serveru. Pro tyto případy má PhoneCopy složku smazané položky, kde si položky můžete obnovit.
Klient na Android nefunguje. Hlásí úspěšnou synchronizaci a přesto se nepřenesly žádné kontakty.
Kontakty jsou v operačním systému Android OS rozděleny do různých účtů. Naše aplikace synchronizuje vždy pouze jeden účet. Je možné, že jste vybrali účet, který žádné kontakty neobsahuje. Vstupte do nastavení aplikace PhoneCopy zvolte volbu "change account" a vyberte jiný účet. Číslo u účtu značí počet kontaktů v účtu. Nezapomeňte pak znovu sesynchronizovat.
Mám data ve dvou různých skupinách a chtěl/a bych je hromadně přesunout do jedné. Co mám dělat?
Smazáním jedné skupiny přesunete data do druhé zbývající. Běžte do nabídky Nastavení -> Zařízení. Odeberte asociaci skupiny ke smazání se všemi zařízeními a klikněte na Uložit. Pak přejděte do nabídky Nastavení -> Skupiny a skupinu smažte. Poté budete vyzváni k výběru skupiny, do kterého se data mají přesunout.
YouTube kanál!

Každý týden nová videa
Návody krok za krokem a představení nových funkcí